| Új családi házak építése

Kezdőoldal / Kulcsrakész házépítés

KULCSRAKÉSZ ÚJ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSE BUDAPEST ÉS PEST MEGYÉBEN!

HIVJON MINKET TERVEIVEL, ELKÉPZELÉSEIVEL. GENERÁLKIVITELEZÉS, ÚJ CSALÁDI HÁZ GARANCIÁVAL!

Építkezés teljes nyugalomban

15 éves tapasztalat birtokában elmondhatjuk, hogy a ház építés tervezetten, szervezetten és megfelelő ellenőrzésekkel nálunk a lehető legjobb kezekben van. Saját csapatunkkal és építésben magasan kvalifikált brigádokkal minden új családi ház építési fázist a kezünkben tartunk. Önnek a tervezés pillanatától a kulcsrakész családi ház átadásáig nyugodt pillanatokat garantálunk.

Egyedi családi ház tervezési fázis

Egyedi terve van? Saját elképzelései alapján szeretné új házát? Mi elkészítjük Önnek a megálmodott új építésű családi házát 3D grafikai terven. Bejárhatja a házat kívülről, bejárhatja belülről, szobáról szobára. Egyedi igényeit szem előtt tartva beszéljük át a ház részleteit, funkcionális helyiségeit. Választhat már meglévő terveink közül is, legyen az egy szintes vagy 2 szintes új családi ház.

Kulcsrakész házépítési árak

Professzionális csapatunkkal a háztervek elkészítésétől a kulcsrakész átadásig mindent kézben tartunk. Házépítés árainkat is ezen szerteágazó tevékenységek szerint állapítottuk meg. Nálunk a kulcsrakész ház építésének ára már 440.000 Ft/ m² -től kezdődik. Az összeg tartalmazza az alapozást, a falazást, az ácsmunkákat, illetve még számos más építési munkálatot, amikről részletesebben itt tájékozódhat.

Családi ház építésének ellenőrzése

A családi ház generál kivitelezését az építési engedélyt kiadó építési hatóság ellenőrzi. Az építkezés folyamatát ellenőrzik még a felelős műszaki vezetők. Minden fázist, ellenőrzést Ön is nyomon követhet személyesen és az on-line e naplóból.

Akik már elégedetten átvették az új családi házat

Számos új építésű családi házzal büszkélkedhetünk, amikből egy kis ízelítőt szeretnénk most adni. Új házak, amikkel ügyfeleink maximálisan elégedettek voltak – ha Ön is csak a saját szemének hisz, tekintse meg megbízható referenciáinkat, amikkel reményeink szerint sikerül még jobban meggyőznünk arról, hogy kiemelkedő szakértelemmel végezzük a munkánkat!

Most folyamatban lévő új családi ház kivitelezéseink

Egy új ház építése sok momentumból áll, amik egytől egyig nagy odafigyelést igényelnek. Cégpolitikánk, hogy megrendelőinkkel állandó kapcsolatban vagyunk, és rendszeresen tájékoztatjuk őket az adott munkafázisokról, az építkezés alakulásáról. Ezekből a pillanatokból is szeretnénk pár fontosabb mozzanatot megosztani – nézze meg őket!

Hívjon minket most, hogy minél hamarabb elkezdhessük az építkezést

Fontosnak tartjuk a tervezést és ütemezést, így az új családi ház kulcsrakész átadása határidőre az Öné lehet.

Szabó Edina

+36/70 421 4595

Iglár Attila

+36/70 421 4599


Egyedi ház építése előtt kérjük nézze át jelenleg épülő új családi házainkat. Ötletadó képek, alaprajzok, helyiség elrendezések.