| Új családi házak építése

Kezdőoldal / Kulcsrakész házépítés

KULCSRAKÉSZ CSALÁDI HÁZAK ÉPÍTÉSE BUDAPEST ÉS PEST MEGYÉBEN!

HIVJON MINKET TERVEIVEL, ELKÉPZELÉSEIVEL. GENERÁLKIVITELEZÉS, ÚJ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS GARANCIÁVAL!

Építkezés teljes nyugalomban

10 éves tapasztalat birtokában elmondhatjuk, hogy a ház építés tervezetten, szervezetten és megfelelő ellenőrzésekkel nálunk a lehető legjobb kezekben van. Saját csapatunkkal és építésben magasan kvalifikált brigádokkal minden új családi ház építési fázist a kezünkben tartunk. Önnek a tervezés pillanatától a kulcsrakész családi ház átadásig nyugodt pillanatokat garantálunk.

Egyedi családi ház tervezési fázis

Egyedi terve van? Saját elképzelései alapján szeretné új házát? Mi elkészítjük Önnek a megálmodott családi házát grafikai 3D terven. Bejárhatja a házat kívülről, bejárhatja belülről, szobáról szobára. Egyedi igényeit szem előtt tartva beszéljük át a ház részleteit, funkcionális helyiségeit. Választhat már meglévő terveink közül is, legyen az egy szintes vagy 2 szintes új családi ház.

Építési árak

Személyes igényei alapján a legkedvezőbb árat adjuk Önnek. Hívjon minket bizalommal, és győződjön meg erről.

Családi ház építésének ellenőrzése

A családi ház generál kivitelezését az építési engedélyt kiadó építési hatóság ellenőrzi. Az építkezés folyamatát ellenőrzik még a felelős műszaki vezetők. Minden fázist, ellenőrzést Ön is nyomon követhet személyesen és az on-line e naplóból.

Hívjon minket bizalommal

Ha építene hibamentes kulcsrakész családi házat, velünk megvalósíthatja új otthonát.

Szabó Edina

+36/70 421 4595

Iglár Attila

+36/70 421 4599


Egyedi ház építése előtt kérjük nézze át jelenleg épülő új családi házainkat. Ötletadó képek, alaprajzok, helyiség elrendezések.

Családi házak
Ikerházak