| kulcsrakész házak

Kezdőoldal / Kulcsrakész házak

MAGAS MINŐSÉGŰ KULCSRAKÉSZ ÚJ CSALÁDI HÁZ KÖZVETLENÜL A BERUHÁZÓTÓL!

MEGRENDELHETŐ CSALÁDI HÁZ – EGYEDI KIALAKÍTÁS – GARANCIA

Családi vállalkozásként fontosnak tartjuk a megrendelőinkkel való kölcsönös bizalmat, ezért mindig az átláthatóságra, tervezhetőségre és nyílt párbeszédre törekszünk az új családi ház építés alatt.
A családi és ikerházak építése során kizárólag olyan szakemberekkel dolgozunk, akik megbízhatóan, és tökéletesen végzik a rájuk bízott feladatokat. A megrendelővel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a kulcsrakész házak kivitelezése folyamán.

Családi házak
családi házak kivitelezése
Ikerházak
családi ház építés

Professzionális csapatunk a kész ház tervek elkészítésétől a kulcsrakész átadásig kézben tartja az építkezés egész folyamatát. Cégünk a legmodernebb építési technológiákat használva végzi az ikerházak és családi házak generálkivitelezését, valamint biztosítja, hogy Ön a teljes munkafolyamatot átláthassa.

Tervezés

Minden ikerház vagy családi ház építését gondos, precíz tervezés előzi meg, melynek folyamatába megrendelőinket már a kezdetektől bevonjuk. A cégünk által épített típusházakat Ön már a 3D-s grafikai terveken bejárhatja, így könnyen jelezheti igényeit. A kész ház tervek minden esetben tükrözik megrendelőink elképzeléseit.

Kivitelezés és átadás

Szakembereink hosszú évek tapasztalatával végzi a családi ház építés minden részfeladatát. Cégünk a tereprendezéstől kezdve az utolsó csavar behajtásáig kézben felügyeli a családi házak kivitelezését, összehangolva a részfeladatokat, így szavatolva a minőségi munkát. Az általunk épített típusházak megrendelőink igényei szerint készülnek el, így kulcsátadáskor Ön valóban hazaérkezik.

Amennyiben építkezésen gondolkodik, illetve inspirációt szeretne álmai otthonához, tekintse meg mintaházainkat!