| Az alapoktól az álomotthonig

Kezdőoldal / Családi ház generálkivitelezés

GENERÁLKIVITELEZÉS BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN

CSALÁDI HÁZ GENERÁLKIVITELEZÉSE GARANCIÁVAL

Elképzelte már, milyen érzés lesz először átlépni újonnan épített családi házának küszöbét, és elmerülni az álomszerűen tökéletes látványban? Több mint tízéves tevékenységünk során sok ügyfelünk tapasztalt már hasonlót, és az esetek többségében megrendelőinkkel együtt elégedetten nyugtáztuk, hogy közös munkánk meghozta gyümölcsét.

Az építkezés együtt hatékonyabb

Izgalommal teli időszak elé néznek az építkezők, de a kellemes izgatottság hamar idegeskedésbe csap át, ha valaki mindent magára vállalva igyekszik koordinálni a házépítést. Az állandó készenléti állapot és egyeztetés, a logisztikai feladatok és a stressz sokszor minden szabadidőt felemésztenek, így még a legrátermettebbek is elgondolkodnak, hogy érdemes-e belevágni egyedül. Hacsak nem rendelkezik sok fölösleges idővel és idegszállal, mi azt ajánljuk, hogy bátran vegye igénybe segítségünket!

Mi történik, ha minket választ?

A kivitelező cég az építkezéshez kapcsolódó minden munkafolyamat lebonyolításáért felel, ezért a megfelelő vállalkozás kiválasztása kulcsfontosságú. Ha ránk bízza a családi ház generálkivitelezést, rengeteg stressztől kímélheti meg magát, hiszen mi a kezdetektől az átadásig mindent kézben tartunk.

Kérésre már akár a telek kiválasztásánál is közreműködünk, és felvilágosítjuk a területre érvényes szabályozással kapcsolatban. A generálkivitelezést teljeskörűen vállaljuk az igények személyes felmérésétől, az engedélyek megszerzésétől és a tervrajzok elkészíttetésétől az épület tényleges felépítésén át a kulcs átadásáig. Ezen kívül az építkezési fázisokat követő minőség-ellenőrzés feladatait is maradéktalanul ellátjuk.

Generálkivitelező szolgáltatásunk árai minden esetben előre kalkulálhatók, és a szerződésben foglalt költségek sem változnak, így ügyfeleinket nem érheti meglepetés. Személyes igényeire szabott árajánlatot készítünk átlátható ütemezési tervvel, és minden építési fázist követően egyeztetünk Önnel.

Cégünk magasan képzett, állandó munkatársakkal és összeszokott alvállalkozókkal dolgozik együtt, így a hatékony csapatmunka feltételei adottak. A tervszerű kivitelezésnek és a tökéletes logisztikának köszönhetően zökkenőmentesen haladhat a munka, és néhány hónap leforgása után birtokba veheti álmai lakhelyét.

Generálkivitelezés lépésről lépésre

Egy családi ház generálkivitelezése rendkívül összetett feladat, amely magába foglalja az építkezés teljes folyamatát a tervezéstől az átadásig. Az eredményes munka kulcsa ugyanakkor a folyamatok sikeres összehangolása, amely nem valósulhat meg szakértő és rutinos kivitelezők bevonása nélkül.

A generálkivitelezés lépései

  1. Minden az Ön igényeinek részletes felmérésével kezdődik.
  2. Megkeressük, illetve kiválasztjuk a feladatoknak megfelelő alvállalkozókat, szakembereket, és egyeztetünk velük.
  3. Ütemezzük a feladatokat, és a költségvetési terv alapján megállapítjuk a generálkivitelezés árát.
  4. Beszerezzük a minőségi alapanyagokat, amelyeket az építkezés során felhasználunk.
  5. Elvégzünk minden, az építkezéshez kapcsolódó külső és belső munkálatot. A munka minőségét fázisonként ellenőrizzük, és Önt is folyamatosan tájékoztatjuk az építkezés alakulásáról.
  6. Ha befejeztük a munkát, Ön az elképzeléseinek megfelelő, kulcsrakész otthont kap, és remélhetőleg együtt csodálhatjuk a végeredményt.

Generálkivitelezés Budapesten és Pest megyében

Ha családi házát szeretné az elképzeléseinek megfelelően tető alá hozni, érdemes egy kivitelező céget megbízni a munkálatok teljes körű lebonyolításával. Ha nincs még kialakult kép a fejében álmai otthonáról, szívesen segítünk a tervezés folyamatában, de akár kész ház tervek megvalósítását is ránk bízhatja.

Ha velünk dolgozik, váratlan költségek felbukkanása miatt sem kell aggódnia, hiszen minden esetben tartjuk a szerződésben rögzített generálkivitelezés árakat. Személyre szabott generálkivitelező árainkat az Önnek legkedvezőbb módon állapítjuk meg.

Kulcsrakész családi vagy ikerházat építtetne?
Vegye igénybe generálkivitelezés szolgáltatásunkat Budapesten és Pest megyében – forduljon hozzánk bizalommal!